Tampereen MyEMS

Halutessasi monipuolista ja ammattimaista liikunta-alan ohjausta Tampereella kannattaa tutustua MyEMS-studioon. Kokeileminen on maksutonta, joten voit rauhassa testata, sopiiko MyEMS juuri sinulle ja vastaako se liikuntatarpeitasi. Tutustu MyEMS-studioon ensiksi tämän artikkelin avulla.

MyEMS:n EMS

ems studio 300x166 - Tampereen MyEMS

MyEMS tarjoaa monenlaisia palveluita. EMS tarjoaa sinulla mahdollisuuden treenata käyttäen apunasi huipputeknologiaa. Siinä käytetään apuna sähköistä stimulointia ja uusinta teknologiaa, jonka avulla on mahdollista aktivoida satoja lihaksia yhtaikaa. MyEMS-studiolta löytyy treenipukuja, joihin on asennettu huipputeknologiaa edustava EMS-laite. Puvun elekrodityynyjen kautta sähköimpulssit siirtyvät suoraan harjoittelijan kehoon matkien näin keskushermoston omia impulsseja. Näin lihakset saadaan supistumaan.

MyEMS:n Personal Trainer -palvelut

Jos EMS kuulostaa sinusta jo liiankin tieteelliseltä ja edustat hieman vanhempaa koulukuntaa, joka haluaa rehkiä tosissaan edistymisensä eteen, kannattaa harkita MyEMS personal trainerin palkkaamista. MyEMS personal trainerit pyrkivät ottamaan jokaisen asiakkaansa henkilökohtaisen tilanteen ja lähtötason huomioon harjoitteluohjelmaa suunnitellessaan ja pyrkivät näin yhdessä asiakkaan kanssa kohti tämän omia henkilökohtaisia tavoitteita. Joskus personal trainerin kipakka, mutta hyvässä hengessä annettu potku persuuksille voi saada meidät vihdoinkin huomaamaan, kuinka oma vartalomme ja terveytemme suorastaan janoaa päästä harjoittelemaan omassa tahdissa ja oman tason mukaisesti!

MyEMS:n kehonkoostumusmittaukset

MyEMS:n kehonkoostumusmittaukset toteutetaan laadukkaasti ja tarkasti. Kun kehosi koostumus on mitattu ammattimaisesti, on sinun entistä helpompaa suunnitella juuri itsellesi sopivat harjoitukset ja ruokavalio yhdessä MyEMS:n asiantuntijan kanssa. MyEMS käyttää mittauksissa huipputason Tanita-nimistä mittauslaitetta.

MyEMS:n ruokavalio-ohjaus

FITEXPRESS DK e1504184993184 300x200 - Tampereen MyEMS

MyEMS:n ruokavalio-ohjaus auttaa huolehtimaan hyvinvoinnistasi kokonaisvaltaisella tavalla, sillä optimaalinen ravinto nähdään MyEMS:lla oleellisena osana valmennussuhdetta. Jos solmit MyEMS-studion kanssa vuoden mittaisen jäsensopimuksen, saat käyttöösi MyEMS:n monipuolisen palvelupaketin, johon kuuluu myös monipuolinen ruokavalio-ohjaus. Ohjauksen aikana tutustut monipuolisesti ruokavalioon ja saat käyttöösi uusia monipuolisia reseptejä, jotka toivottavasti innostavat sinua kokkaamaan entistä terveellisemmin, makuelämyksistä tinkimättä. Saat käyttöösi myös esimerkiksi erilaisia laskentatyökaluja, jotka auttavat sinua rakentamaan itsellesi mahdollisimman kokonaisvaltaisen ja terveellisen ruokavalion. MyEMS:n avulla onkin harvinaisen helppoa tehdä omaan ruokavalioon kokonaisvaltainen korjausliike!