Ajankohtaisia liikunta- ja urheilutapahtumia Tampereella

JF successful ems studio 269x300 - Ajankohtaisia liikunta- ja urheilutapahtumia Tampereella

Halutessasi löytää Tampereen ja lähiympäristön ajankohtaisia liikunta- ja urheilutapahtumia kannattaa tutustua Visit Tampere -sivuston tapahtumakalenteriin ja sen Urheilu ja liikunta -osioon. Kannattaa myös muistaa, että vallitseva koronavirustilanne on vaikuttanut moniin tapahtumiin, joista useita on jouduttu perumaan tai siirtämään. Tästä syystä kannattaakin aina tarkistaa ja varmistaa tapahtuman ajankohtainen tilanne vielä juuri ennen tapahtuman alkamista.

Lähiluontokävely Leinolassa Mannerheimin maisemissa

Koronavirusepidemian ravistellessa maailmaa lähi- ja luontomatkailusta on tullut entistä suositumpaa. Moni meistä onkin alkanut tutustua aiempaa paremmin lähellä sijaitsevaan ympäröivään luontoon, joka voi tarjota rentouttavia ja rauhoittavia kokemuksia turvallisesti luonnon keskellä.

Tampereella on mahdollista päästä mukaan lähiluontokävelyyn 27. tammikuuta 2021. Kävelyn aikana tutustutaan Leinolaan, jossa jopa itse Mannerheimin tiedetään viettäneen aikoinaan aikaansa. Kävely alkaa kello 12 osoitteesta Leinolankatu 72 ja päättyy noin kello 14. Mikäpä olisikaan parempi idea juuri nyt kuin lähteä piristävälle ja rentouttavalle lähiluontokävelylle mukavassa seurassa?

Korisliigan Pyrinnön paikallisottelut

27. tammikuuta 2021 pelataan myös korisliigan Pyrinnön paikallisottelut. Viihtyisää iltaa on mukava jatkaa lähiluontokävelyn jälkeen, sillä ottelu alkaa kello 18.30 ja päättyy kello 20.30. Ottelut käydään Pyynikin palloiluhallissa Ammattikoulunkadulla.

Ilveksen ja Tapparan Liiga-ottelut

Miesten Ilveksen Liiga-otteluita pääsee seuraamaan 28. tammikuuta 2021 kello 18.30–21.30. Ottelut käydään Hakametsän Jäähallilla, jonka osoite on Keltinkatu 2. Otathan kuitenkin huomioon, että osaa otteluista on jouduttu siirtämään. Kovia otteita viime aikoina näyttäneen Tapparan Liiga-ottelut ovat vuorossa 5. helmikuuta 2021 kello 18.30–21.30 samassa jäähallissa.

Jännitystä elämään

successful ems studio 300x240 - Ajankohtaisia liikunta- ja urheilutapahtumia Tampereella

Tapahtumakalenterista löytyy myös muutamia erityisen jännittäviltä kuulostavia ajankohtaisia tapahtumia. 27. tammikuuta 2021 kello 17.30–19.15 on mahdollista osallistua Street-O-katusuunnistustapahtumaan. Tapahtuma soveltuu myös lapsiperheille ja se on kiva tapa saada vaikka koko perhe liikkeelle!

Vielä ripauksen enemmän jännitystä kaipaavan kannattaa kokeilla köysilaskeutumista Pyynikin legendaarisesta näkötornista. Tilaisuus tähän tarjoutuu 13. helmikuuta kello 11–13. Tapahtumassa laskeudutaan 26 metrin korkeudesta köyden varassa, mutta koska torni sijaitsee korkealla harjulla, tuntuu laskeutuminen huomattavasti pidemmältä, mikä lisää jännitystä.